BedrijvenEen degelijke electrotechnische infra structuur is van groot belang voor elk bedrijf. U kunt bij GDA electric terecht voor storingen en reparatie, onderhoud, tekeningen en nieuwe aanleg.Storingen

Aarzel niet om in geval van storingen of spoedreparaties direct contact op te nemen met GDA electric. Zeker als er voor u of uw medewerkers sprake is van gevaarlijke situaties. Onze storingsmonteur kan u in de meeste gevallen direct bij u lansg komen. Deze zal steeds vooraf de aard van de storing onderzoeken en u vervolgens een prijsopgave doen om e.e.a. te herstellen. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle oplostijd en weet u altijd waar u aan toe bent.

Nieuwe installaties

GDA Electric kan voor u de tekening, installatie en onderhoud van uw nieuw aan te leggen installatie realiseren. Zowel voor nieuwbouwpanden als voor bestaande bouw. Samen ontwerpen we een plan met daarin al uw toepassingen. Op basis daarvan maakt GDA Electric de technische tekening en kan na goedkeuring ook zorg dragen voor de erdere realisatie van het project.Onderhoud en reparatie

Uiteraard laten wij u na de oplevering van uw nieuwe of bestaande installatie niet in de steek. U kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten waardoor u altijd verzekerd bent van periodiek preventief onderhoud en reparatie. Op die manier voorkomt u storingen in de toekomst.

Tekenservice

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van elektrotechnsiche tekeningen zoals kastoverzichten, installatieschema’s en plattegronden. Als u niet zelfstandig in staat bent om een tekening te ontwerpen kunt u gebruik maken van de GDA Electric tekenservice. Vooraf nemen wij al uw wensen door en verwerken deze in de tekening. Vervolgens ontvangt u de concept tekening waarna er nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Daarna is de tekening definitief en beschikt u over een offciele tekening van een erkend installatiebedrijf. Uiteraard ontvangt u voorafgaand aan deze werkzaamheden een heldere offerte.

GDA ElectricSchiekade 536
3032 AZ Rotterdam
Tel: 06 44199566
email: info@gda-electric.nl